Magán rendezvények

Születésnapi party

Ha éppen nincs ideje leszervezni születésnapi partyját, mi ezt megtesszünk Ön helyett. Beach bárunkban teljeskörűen megszervezzük születésnapi vacsoráját vagy éppen grill-partyját, ami éjszakába nyúló bulizással is véget érhet Természetesen minden egyéb kívánságát teljesítjük, Önnek csak az alapkoncepciót kell megadnia, és mi adunk pár ajánlatot, hogy Ön és vendégei jól érezzék magukat.

Gyereknap

Gyermekei életében fontos évfordulók, születésnapok, névnapok, búcsúztatók stb. jönnek el. Mi a helyszínt és a programokat az Ön igényei szerint biztosítjuk, illetve a programok tekintetében tanácsot tudunk adni. Gyerekvárral, arcfestéssel, sziklamászással, animátorokkal, vagy éppen az adott korosztály ügyességi, szellemi szintjéhez igazodó játékokkal tudunk kedveskedni az ilyen jellegű rendezvényeken.

Legénybúcsú

Minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor álmai párjával házasságot köt.

E fontos eseményt meg szokta előzni az ún. legénybúcsúztató est. Különleges meglepetésszerű programokkal tudunk szolgálni, kérje ötleteinket, tanácsainkat, vagy adja meg igényeit, amit maximálisan megpróbálunk teljesíteni.