Céges rendezvények

Csapatépítés

Nos, Ön mint egy profitorientált cég valamely jelenlegi vagy leendő szakirányú vezetője, esetleg stratégia tanácsadója, munkatársa a humán erőforrás osztály részéről joggal várja el, hogy a nem csak simán szaktudással rendelkező, hanem a jó szaktudással, naprakész ismeretekkel és gyakorlati készséggel, kreatív-innovatív gondolkodásmóddal rendelkező munkatársakat ne csak megszerezzék, hanem megfelelően motiválva őket meg is tartsák. Számottevő piaci verseny előny forrása ez, s bizony szomorú történelmi sors vár azokra a cégekre, akik ezt figyelmen kívül hagyják. A fentieken kívül ugyancsak fontos szerepet játszik, hogy kollégái jól ismerjék egymást emberileg is, tudják ki milyen képességekkel bír, mennyire terhelhetőek, mennyire képesek egyéni vagy csapatmunkát végezni. Stratégiai cél feltárni a kollégák saját szakmai profiljukon belüli erősségeit, illetve a tehetségesek, rátermettek képességeit.

Pontosan, ahogy mondja - ez az eredményorientált hatékonyság egy fontos része.

A Waterworld Park munkatársai ebben segítenek Önnek. A HR és/ vagy Marketing osztályukkal közösen vállvetve vagy nélkülük egyedül kidolgozunk egy specifikus, az Ön cégére szabott csapatépítő tréning programot, mely nagy mértékben elősegíti a fentiek maradéktalan megvalósulását.

Ugye, szeretné, hogy kollégái minden nap csillogó tekintettel lássanak a napi teendőikhez és mindenben az Ön ill. a cége küldetésével azonosuljanak? Jobb ez,  mintha folyton a munkaidő végét váró, "mikor lesz már péntek"-munkatársai lennének, nemde?

Szolgáltatásaink és programcsomagjaink segítségével különleges szituációs sorozatokban vagy nem megszokott helyzetek kapcsán kollégái jobban megismerik egymást, s a közös célért nap, mint nap küzdő, igazi csapattá kovácsolódhatnak össze.

Csapatépítő programjaink közös kalandélményeket, közös kihívásokat, közös megoldásokat és egymás megismerését eredményezik. Ezek a programok nemcsak a különleges szituációkra építenek, hanem a meglepetés erejének hatását is segítségül hívják, ahol a résztvevők csak nagyon ritkán képesek a mindennapokban használt védőpajzsot elővenni, így reakcióik, viselkedésük minden szinten sokkal spontánabb, és egymással való együttműködésük a kapott feladatok miatt szintén szükségszerű. Ilyen szituációk során hamar kiderül, ki a vezéregyéniség a társaságban, ki az, akinek rejtett logikai képességei vannak, melyek jelenlegi munkakörénél fogva nem bukkanhattak elő, és ki az, aki az adott helyzetben a korántsem elhanyagolható „háttérországot” adhatja társainak. Legtöbb esetben a pozitív tulajdonságokon kívül kiderül az is, hogy kik azok a kollégák, akik a nem várt helyzetek hatására, a jól begyakorolt viselkedési formájukat levetve, esetleg kevésbé képesek együtt dolgozni a közös cél érdekében.

Természetesen programjainkkal, melyek a teszteken kívül sok más rendszerre épülnek, nagyon kellemes, meglepetésekkel, nevetéssel és kihívásokkal teli pár órát vagy napot garantálunk résztvevőinknek.

Várjuk Önt is szeretettel!

Családi nap

Minden nagyobb cég életében évente legalább egyszer eljön az a nap, amikor a cég, köszönetet mondva alkalmazottainak, munkatársainak, szervez egy családi napot, ahol nemcsak kollégáit, hanem azok családtagjait is vendégül látja a rendezvény idejére. Ilyen esetben természetesen nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény valamennyi résztvevője jól érezze magát, és kellemes emlékekkel térjen haza.

Szolgáltatásaink közül a gyerekek, a nagyobbak és a felnőttek is megtalálhatják a megfelelő programokat.

Partnertalálkozó

Valószínűleg, mint minden cégnek, Önnek is vannak partnerei, alvállalkozói, akik fontosak Önnek. Feltehetően szeretne velük jó kapcsolatot ápolni, melynek a számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése. Ilyen eseménynél két nagyon fontos célkitűzés kerülhet előtérbe: az egyik, hogy cégének új termékeit, szolgáltatásait bemutassa régi és potenciális ügyfeleinek. A másik cél pedig nem más, mint kellemes, jóleső és hosszútávon is visszatérő jó emlékeket hagyni partnerében.

A partnertalálkozón válogathat szolgáltatásainkból vagy egyéb kreatív játékainkból. Önnek csak a rendezvény alapkoordinátáit kell megadnia, a többit pedig nyugodtan ránk bízhatja.

Céges évfordulók

Minden cég életében eljön néhány olyan pillanat, amelyet szeretne megosztani azokkal, akik számára fontosak, illetve szeretné, ha tudnának az adott eseményről. Ilyen pillanatok lehetnek a cég-születésnapok, különleges évfordulók, név-, arculatváltozások, két vagy több cég fúziója. Fontos, hogy ezek a pillanatok is megfelelő légkörben kerüljenek megrendezésre.

Kérje ötleteinket, hogy segíthessünk egy feledhetetlen évfordulót varázsolni Ön és vendégei életében!

Gyereknap

Ha Ön úgy gondolja, hogy szeretne gyermeket nevelő kollégáinak kedveskedni, akkor erre az év folyamán az egyik legjobb lehetőség a gyereknap. Minden gyermek szereti, ha különleges meseországba csöppenhet bele, szinte minden őérte van és körülötte forog a világ, még ha csak pár óra vagy nap erejéig is. Egy gyereknap megszervezése az Ön cégének mindenképpen a munkatársak lojalitásának növekedését fogja eredményezni. Gyermekeiknek légvárral, élőcsocsóval, sziklamászással, arcfestéssel és még nagyon sok egyéb szolgáltatással tudunk kedveskedni.